Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Orkest Excelsior brengt CD '2017' uit

9 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - ‘2017’, Het eerste album van het orkest van Excelsior Papendrecht bevat een verrassende verzameling muziekstijlen; van Klassiek tot Kerst en hedendaagse Pop. Een programma met het accent op veelzijdigheid en in een eigentijdse setting, met titels als Venus, Away in a Manger, Oblivion en een medley van Michael Jackson. De CD is onlangs gepresenteerd, waarbij het eerste exemplaar werd overhandigd aan wethouder Marco Hoogland.

Het orkest van Excelsior staat onder leiding van Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit, voor een breed publiek, waarbij ook samengewerkt wordt met internationaal bekende solisten, zangers en zangeressen. Bij dit album is medewerking verleend door Francesco Daniel, Papendrechts singer/songwriter die bekendheid verwierf toen hij de talentenjacht ‘I Want To Be Famous’ in 2014 won. Hij brengt zowel eigen nummers als covers uit, begeleidt zichzelf op akoestische gitaar, heeft al vele zeer succesvolle optredens gegeven met het orkest van Excelsior en verleende aan twee nummers op deze CD zijn medewerking. De CD kost Euro 7,50 per stuk en is nu te bestellen via www.excelsiorpapendrecht.nl/cd.

Lees meer over:

muziek excelsior cd
Deel dit bericht met je vrienden!