Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek verliest bij Wilhelmina'26

27 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / WIJK EN AALBURG - Na een wat gelukkige overwinning een week eerder liep Drechtstreek zaterdag tegen een 3-1 nederlaag op in Wijk en Aalburg waar Wilhemina’26 makkelijk de betere ploeg bleek. Al na zes minuten wist Wilhelmina de 1-0 te scoren en drie minuten later scoorde Michael Slingerland op aangeven van Ton Groffen de gelijkmakende 1-1. Drechtstreek, dat speelde zonder de basisspelers Damien Vereecken en Randy Kroos, werd verder terug gedrongen en halverwege de eerste helft keek men tegen een 2-1 achterstand aan.

Een kwartier na rust maakte Wilhelmina’26 ook nog de 3-1. Ondanks hard werken moest Drechtstreek erkennen dat de tegenstander van vandaag in een betere vorm stak en effectiever was. Wilhelmina speelde het laatste deel van de wedstrijd met tien man na een tweede gele kaart voor Gerald Vos maar het kon wel drie punten bijschrijven. Trainer coach Miguel Munoz kon achteraf alleen maar spreken van een terechte nederlaag. 

Volgende week speelt Drechtstrek de thuiswedstrijd tegen SVW uit Gorinchem. Aanvang va die wedstrijd is 14:30 uur.

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!