Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

A.A. de Haan Stichting steunt RTV Papendrecht

29 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - De TV afdeling van RTV Papendrecht heeft een bijdrage ontvangen van de A.A. de Haan Stichting voor de aanschaf van een apparaat dat het switchen van TV camera’s eenvoudiger maakt. Door die bijdrage is een lang gewenste voorziening mogelijk geworden.

De aanvraag werd begin 2017 ingediend bij de stichting die, ten doel heeft ondersteuning te verlenen aan instellingen in de Alblasserwaard die hun bezigheden hebben op het charitatieve, culturele of sociale vlak, dan wel zich bezighouden met de zorg voor het milieu, dan wel anderszins het algemene nut binnen de Alblasserwaard. Initiatiefnemer tot de oprichting van de stichting is de heer A.A. de Haan (1932-2012), oud-directeur van De Haan Minerale Oliën BV te Alblasserdam.

Deel dit bericht met je vrienden!