woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Culturele Raad Papendrecht zoekt Amateurmuzikanten

7 december 2017

PAPENDRECHT - Al een flink aantal jaar organiseert de St. Culturele Raad, in samenwerking met Rivas, koffieconcerten in zorgcentra "De Markt" en "De Waalburcht". Deze koffieconcerten zijn (zes maal per jaar) op zaterdagochtend en duren 45 minuten. Deze concerten worden bijgewoond door de bewoners van de zorgcentra en zijn verder vrij toegankelijk voor elke geïnteresseerde.

De concerten worden gegeven door overwegend Papendrechtse (amateur)muzikanten. Het aanbod v...arieert van een zangeres tot een jazzcombo.

Wij zoeken voor deze concerten nieuwe talenten. Ben jij of ken jij amateurmusici die het wel zien zitten om een kleinschalig optreden te verzorgen? Neem dan contact op met de ambtelijk secretaris van de St. Culturele Raad Papendrecht (w.vdhoeven@papendrecht.nl) en informeer naar de mogelijkheden.

Bron afbeelding: CRP.

Lees meer over:

crp amateurmuzikanten
Deel dit bericht met je vrienden!