Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Bij Bosshardt splitst de kindermiddag

13 december 2017 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De kindermiddag in Bij Bosshardt aan de Staringlaan wordt zo goed bezocht, dat er is besloten om vanaf 2018 de groep te gaan splitsen. Er is zitplek te kort door de grote opkomst van kinderen.

De groep wordt gesplitst op leeftijd, zo kunnen activiteiten en knutselwerkjes beter aan de leeftijdsgroep aangepast worden. Er passen maximaal 17 kinderen per knutselmiddag in de ruimte van Bij Bosshardt.

In de oneven weken vanaf woensdagmiddag 17 januari 2018 zijn kinderen van 4 tot en met 6 jaar welkom. In de even weken vanaf woensdag 24 januari 2018 zijn de kinderen van 7 jaar en ouder welkom. De kindermiddagen zijn van 14:00 - 16:00 uur.

Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Kijk voor meer informatie en de precieze data van de kindermiddagen op de facebookpagina van Bij Bosshardt Papendrecht.

Zie ook:

Lees meer over:

bij bosshardt
Deel dit bericht met je vrienden!