maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Avant Webdiensten verhuist naar Alblasserdam

18 december 2017 (door Hans Huisman)

DRECHTSTEDEN - Avant Webdiensten, het bedrijf achter de websites Papendrecht.net, Alblasserdam.net, Ambacht.net, Zwijndrecht.net, Dordrecht.net en Sliedrecht.net, is op maandag 18 december 2017 verhuisd naar Nieuwland Parc 11N in Alblasserdam.

Voorheen was het bedrijf gevestigd aan Nieuwland Parc 78 in Papendrecht. Hemelsbreed is het slechts een verhuizing van ongeveer 200 meter, maar toch betekent dit dat Avant Webdiensten voortaan in Alblasserdam is gevestigd. Bij het bedrijf werken momenteel 10 man/vrouw.

Directeur Hans Huisman legt uit:"Vanwege de aanhoudende groei was een nieuwe locatie noodzakelijk. Tevens voldoet deze ruimte nu aan de nieuwste technische eisen, wat voor een internetbedrijf van groot belang is. We kunnen hier voorlopig weer goed vooruit!"

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!