zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Glenn Eilbracht doet een hele foute Kerstballen Challenge in de Meent

22 december 2017 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Glenn Eilbracht doet een hele foute Kerstballen Challenge in de Meent en vertelt daar het volgende over:

"Ten eerste wens ik jullie hele mooie feestdagen toe. Vandaag is mijn speciale foute Kerstballen challenge online gekomen op mijn vlogkanaal Glennster. Deze challenge heb ik opgenomen op mijn favoriete winkelcentrum de meent in papendrecht (nostalgie) want toen ik klein was kwam ik altijd 't liefst op deze plek om treintjes te bekijken bij techno hobby. Ik heb het natuurlijk over het Brederodehuis.

Het zal leuk zijn als jullie hem delen kunnen op jullie facebook/pagina. Want challenges doen online zijn juist leuk. Zolang je maar geen gevaarlijke challenges gaat doen en echte kerstballen gaat gebruiken...."  

Groetjes Glenn Eilbracht

Lees meer over:

meent kerstballen
Deel dit bericht met je vrienden!