donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

Bakkie doen met de VVD?

2 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 6 januari staat de Papendrechtse VVD met een heuse “Bakkie doen-truck” op het marktplein bij de fietsenstalling van de Meent. De inwoners van Papendrecht zijn tussen 11:00 en 15:00 uitgenodigd voor een gratis bakkie koffie of thee.

Onder het genot van een bakkie komen vaak de mooiste gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen tot stand. Is er iets dat beter kan in uw buurt, of wat gaat juist goed? Wat wenst u onze gemeente toe in 2018?  De VVD gaat hierover graag met u in gesprek. Van 11:00 tot 15:00 kunt u bij de Bakkie doen-truck terecht voor een gratis kopje koffie of thee en een goed gesprek. Uiteraard kunt u ook gewoon langs komen om alleen een bakkie te doen.

Naast lokale fractieleden, kandidaten en de wethouder staan ook andere (bestuurs)- leden van VVD-Papendrecht bij de truck om kennis me u te maken.

Dus heeft u een vraag over een standpunt van de VVD, een zorg die u wilt delen, een goed idee voor Papendrecht of heeft u gewoon zin in een lekker bakkie koffie of thee? Dan zien we u graag op 6 januari.

Lees meer over:

VVD bakkie truck
Deel dit bericht met je vrienden!