donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

Kinderen maken wenstegels in de kinderbouwplaats op de Westpolder

4 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag, tijdens de laatste week van de Kerstvakantie is er aardig geknutseld op winkelcentrum Westpolder. Vanmiddag was Petra Hofwegen van Het Familiehuis aanwezig in de KinderBouwplaats om met de kinderen die wilden te knutselen.

Met de eigen woorden van Petra: "We zijn weer lekker bezig.., dit keer wenstegeltjes." Passend bij het Nieuwe jaar kon je daar je wens op kwijt. Er zijn creatieve en vrolijke creaties gemaakt!

De volgende KinderBouwplaatsactiviteit is op 14 februari. Het knutselthema heeft dan met "Liefde" te maken. Wat er geknutseld wordt is nog een verrassing. Alle kinderen zijn die dag tussen 13.00 en 17.00 uur welkom.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!