dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Sjoelclub in de Spil zoekt nieuwe leden

4 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De sjoelclub in de Spil kan een aantal nieuwe leden gebruiken. Het is een kleine club, die wekelijks bijeenkomt om te sjoelen. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop, de meeste deelnemers zijn 55+.

De speelmiddag is elke vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur. Het is een kleine club, dus iedereen komt lekker aan bod om te sjoelen. Er is echter ook ruimte ontstaan om een aantal nieuwe leden te verwelkomen. Heeft u belangstelling, kom gerust langs. U kunt dan kennis maken met de clubleden en meteen vrijblijvend een keer meedoen. De Spil vindt u in Stellingmolen 184.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht, partner van Sterk Papendrecht, telefoon 078- 6154741(tussen 09.00 en 12.30 uur)
 
Vanaf 1 januari 2018 is Sterk Papendrecht de naam die het Sociaal Team en CJG Papendrecht en de organisaties MEE, Vivenz, Stichting Jeugdteams ZHZ, Rivas consultatiebureau en de BWI Papendrecht hanteren bij hun activiteiten. Sterk Papendrecht  de plek waar inwoners terecht kunnen met hulpvragen en ondersteuning kunnen krijgen bij vrijwilligerswerk. Meer informatie: www.sterkpapendrecht.nl

Lees meer over:

sjoelen stellingmolen de spil bwi
Deel dit bericht met je vrienden!