dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

De ijsbaan alleen dit weekend nog open

5 januari 2018 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Vrijdag 5 januari was het weer volle bak op de ijsbaan op het Marktplein. De hele kerstvakantie is de baan goed bezocht door kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Niet alleen het schaatsen zorgde voor gezelligheid, maar ook de ontmoetingen met alle bekenden. De sfeer zat er goed in. Die vrolijke gezichten van de schaatsers... het maakt blij.

Vanavond vindt de 68e editie van Friends on Friday plaats in de overdekte ijsbaan. DJ's René Van Der Weijde & Edgar de Weerdt en Marc Van de Velde op saxofoon treden op. Morgen en zondag is de baan ook nog open. Mocht je nog willen schaatsen, dan moet je snel zijn. Maandag is de schaatspret helaas weer over.

Zaterdag 6 januari is het vrij schaatsen van 10:00 - 22:00 uur. Van 20:00 - 22.00 uur is er disco schaatsen. Zondag 7 januari is het vrij schaatsen van 12:00 - 18:00 uur. Van 15.00 - 18.00 uur is er Breko Jazz on Ice. Meer informatie over de ijsbaan vind je op www.ijsbaanpapendrecht.nl

Lees meer over:

schaatsen ijsbaan Marktplein
Deel dit bericht met je vrienden!