dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Onderbouwleerlingen van de Willem lopen ijskoude stage

9 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Ruim drie weken lang was de ijsbaan op de Markt ‘de huiskamer van Papendrecht’. Heel veel Papendrechters ontmoetten elkaar daar om te schaatsen of om gezellig iets te drinken. Zo’n veertig leerlingen uit klas 1,2 en 3 van het Willem de Zwijger College reageerden enthousiast op de oproep van docent Nederlands èn ijsmeester Wim Versteeg, die ook in het bestuur van de Stichting Huiskamer Papendrecht zit. Zij wilden graag hun maatschappelijke stage lopen in het bruisende hart van Papendrecht.

Deze MaS stagiaires hebben een enorme bijdrage geleverd aan het slagen van dit evenement. Ze hebben veel complimenten gekregen voor hun inzet, hulpvaardigheid, geduld en vriendelijkheid. Of het nu ging om het runnen van de kiosk waar schaatsen verhuurd werden, de kaartcontrole of het helpen op de baan, het was hartverwarmend. En….de hond van de ijsmeester was zo populair, dat de leerlingen het liefst met hem op de foto wilden.

Deel dit bericht met je vrienden!