dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

100-jarige Mevrouw Levisson-de Koning in het zonnetje gezet

22 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Mevrouw Levisson-de Koning is vorige week twee keer in het zonnetje gezet door de gemeente omdat zij maandag 8 januari 2018 100 jaar is geworden.

Burgemeester Moerkerke bezocht mevrouw in haar woning op de Schooldwarsstraat, waar zij nog altijd zelfstandig woont. Hij feliciteerde haar met de bijzondere leeftijd en overhandigde, namens de gemeente, een heerlijke taart.

Ondanks de hoge leeftijd heeft mevrouw nog een uitzonderlijke conditie. Zij zwemt wekelijks met een vast clubje senioren bij Sportcentrum Papendrecht. Ook hier werd zij, net als 5 jaar geleden, verrast met een mooie bos bloemen door wethouder Kees Koppenol.

Bron foto's: Gemeente Papendrecht.

Lees meer over:

gemeente burgemeester 100 jaar
Deel dit bericht met je vrienden!