zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Fritella zoekt wanbetalers

31 januari 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 30 januari hebben deze personen bij Fritella aan de Overtoom op winkelcentrum De Meent gegeten en waren hun portemonnee vergeten. Ze gingen even geld halen.... Helaas heeft Fitella tot op heden niets vernomen. Ook de opgegeven gegevens bleken niet juist.

Bij het wegrijden keken de wanbetalers zelfs nog even recht in de camera.

De directie heeft de beelden nu op Facebook geplaatst, in de verwachting dat men alsnog de rekening gaat betalen. De personen zijn zwart gemarkeerd, zodat alleen de daders zichzelf kunnen herkennen. "Komen jullie vandaag even jullie pannenkoek betalen? Anders zijn wij genoodzaakt alle beelden online te zetten", aldus de eigenaren.

Deel dit bericht met je vrienden!