Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Sporters staan centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen op Kindcentrum Prins Constantijn

3 februari 2018

PAPENDRECHT - Op Kindcentrum Prins Constantijn werd afgelopen donderdag 1 februari aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Met oog op onder andere de aankomende Olympische Spelen was het thema: Sport!

Alle kinderen mochten in sportkleding naar school komen en ook de leerkrachten waren sportief gekleed. De school had 5 sporters van diverse sportclubs (korfbal, hockey, atletiek, ritmisch gymnastiek en voetbal) uitgenodigd om te komen voorlezen in groep 1 t/m 5:

groep 1/2 juf Fleur: Anne van Erk (hockey)
groep 1/2 juf Roos: Zoë Lichteveld (turnen)
groep 3 juf Els: Jo Kortooms (hardlopen/marathon)
groep 4 juf Daniëlle: André Simons (korfbal)
groep 5 juf Astrid: Nieke Vennink (voetbal)

De kinderen wilden van alles weten over de sport en de mooie bijpassende kleding die ze aanhadden. Daarna namen de sporters plaats in de jury voor de finale van de voorleeswedstrijd van de bovenbouw. Eerst waren de kinderen van groep 5 / 6 aan de beurt, en een half uurtje later werd er gejureerd bij de leerlingen van groep 7 en 8.  Sven en Daniek mogen zich de voorleeskampioenen van Kindcentrum Prins Constantijn noemen.

Deel dit bericht met je vrienden!