dinsdag 1 december 2020

Alles over Papendrecht

Subsidie voor vergroening van uw tuin, huis of straat

7 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Sinds 1 januari 2018 kunt u als inwoner van Papendrecht subsidie ontvangen van het Waterschap Rivierenland als u maatregelen treft om uw tuin, huis of straat klimaatbestendig te maken. U kunt denken aan een (extra) groenstrook in uw tuin door tegels te vervangen met planten, een regenton te plaatsen en/of een groen dak aan te leggen.

Waarom?
Het klimaat verandert. Weersextremen met droogte, hitte en hoosbuien zullen vaker voorkomen. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat het rivierengebied goed voorbereid is op deze weersextremen. Een uitdaging waar iedereen een bijdrage aan kan leveren.

Informatie
Informatie over de subsidiemogelijkheden en de procedure kunt u vinden op: www.waterschaprivierenland.nl/klimaatactief.

Deel dit bericht met je vrienden!