vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

'Beeld in Beeld' (Deel 2): Lief buikje van Natasja Bennink op Merwehoofd Papendrecht

14 februari 2018

PAPENDRECHT / DRECHTOEVERS - "Mijn doel is beelden neer te zetten die communiceren en een universeel-maatschappelijk geëngageerde inhoud hebben. Die fysieke ervaringen geven in een veld van betekenissen en die tegelijkertijd provoceren. Mijn werk bestaat uit levensgrote bronzen beelden waarin het menselijk lichaam wordt gebruikt als drager van betekenissen: de mens als allegorie.
Een van de thema's waarmee ik werk is de positie van de vrouw, balancerend op het snijvlak van beeldende kunst en samenleving. 'Mijn' Venusbeelden zijn een ode aan de vrouw van nu en de toekomst en herkenbaar voor de hedendaagse mens, met een vleugje girlpower."

Het beeld LIEF BUIKJE  is te zien op het Merwehoofd in Papendrecht. Meer informatie over het Beeldenpark Drechtoevers: www.beeldenparkdrechtsteden.nl

Lees meer over:

drechtoevers beelden
Deel dit bericht met je vrienden!