dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Ruud Lammers op heterdaad betrapt

9 maart 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Ruud Lammers, lijsttrekker van Onafhankelijk Papendrecht, is helemaal los. Nu hij gisteravond van de burgemeester geen toestemming heeft gekregen om sandwichborden te mogen plaatsen door heel Papendrecht, slaat hij zijn slag op de vrije aanplakplaatsen.

Daar waar de andere politieke partijen netjes 1 poster per bord plakken (zie foto 1), plakt Lammers het bord helemaal vol met zijn eigen posters (zie foto 2 en 3). Alle politieke partijen zijn nu “op".

De foto's zijn vanmiddag gemaakt door Marco bij de vrije aanplakplaats naast de bibliotheek.
Een heuse plakoorlog is nu begonnen. En Ruud Lammers heeft weer extra publiciteit...

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!