woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Jonge singer-songwriters Celeste en Francesco zingen ode aan Papendrecht

12 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Twee jonge Singer-Songwriters hebben een prachtige ode aan Papendrecht opgenomen. Celeste Liberty en Francesco Daniel, singer-songwriters, waarvan eentje ook nog DJ bij RTV-Papendrecht is, zetten we hier bij Papendrecht.net met hun song eens even in het zonnetje. 

"Papendrecht" is een song over leven en wonen in een dijkdorp in de Alblasserwaard. De muziek ademt het ritme van het water en de schepen. De stemmen van de jonge Papendrechtse singer-songwriters Celeste en Francesco verhalen van heimwee en verlangen.

Muziek, tekst en productie Arno Janssen.

Lees meer over:

papendrecht francesco celeste
Deel dit bericht met je vrienden!