vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

SGP Papendrecht geeft rookmelder weg

12 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Huishoudens in Papendrecht zonder rookmelders kunnen meedingen naar een gratis exemplaar van de SGP Papendrecht. De partij vraagt hiermee aandacht vóór een veilig Papendrecht, één van de speerpunten uit het verkiezingsprogramma.

Lijsttrekker Arjan Kosten: “De gemeente heeft een grote verantwoordelijkheid voor het gevoel van veiligheid van onze inwoners. Wij willen de komende vier jaar onder meer inzetten op preventie: het voorkomen van onveilige situaties. Brandveiligheid hoort daar zeker bij”.

De SGP Papendrecht is van mening dat elk Papendrechts huishouden zonder rookmelders er een van de gemeente moet krijgen. Om deze boodschap kracht bij te zetten geeft de partij een rookmelder weg.

Op de vraag wat je daarvoor moet doen, reageert Kosten als volgt: “Alleen maar reageren op ons bericht op Facebook of een mailtje sturen (bestuur@sgp-papendrecht.nl ) en in één of twee zinnen uitleggen waarom juist de inzender in aanmerking komt voor de rookmelder. Voorwaarde voor deelname aan de actie is vanzelfsprekend dat men in Papendrecht woont en nog geen rookmelder in huis heeft hangen.”

De actie loopt tot en met donderdag 16 maart. Na die datum maakt de partij een keuze uit de inzendingen. “Uiteraard komen wij de rookmelder gratis bij de winnaar ophangen.” lacht Kosten.

Lees meer over:

sgp huishoudens rookmelder
Deel dit bericht met je vrienden!