Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Thema avond VVD Merwedrecht over mobiliteit en bereikbaarheid' Bron foto: VVD Merwedrecht
12mrt

Thema avond VVD Merwedrecht over mobiliteit en bereikbaarheid

DRECHTSTEDEN - Op woensdagavond 14 maart 2018 organiseert VVD Merwedrecht een thema avond met als onderwerp mobiliteit en bereikbaarheid in de regio met daarin als hoofdaders de N3, A15 en A16. Onder andere door de VVD gaat er de komende jaren flink gewerkt worden aan voornoemde wegen om de regio bereikbaar te houden.

Zo wordt de A15 vanaf Sliedrecht-West driebaans doorgetrokken tot de Peulensluis nabij Hardinxveld-Giessendam. De vraag hierbij is natuurlijk wat gaan de werkzaamheden door deze wegverbreding betekenen voor de regio. Wordt deze dan nog onbereikbaarder dan het nu al is af en toe? En wat gebeurt er met de verbreding van de A15 tot aan Hardinxveld-Giessendam? Ook de N3 en A16 gaan op de schop. Wat heeft dit voor een effect?

Tijdens de thema avond wordt er uitleg gegeven over dit proces door onder andere Floor Vermeulen en nog een aantal andere statenleden van provincie Zuid-Holland en andere betrokken partijen. De thema avond zal plaatsvinden in Landvast in Alblasserdam.

Het is een open thema avond waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn. De inloop is vanaf 19:45 uur. De thema avond start om 20:30 uur.

VVD Merwedrecht
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de (landelijke) VVD in november 2015 is besloten tot een nieuwe partijstructuur. Alle oude afdelingen worden omgevormd tot Netwerken met een minimaal aantal van 150 leden. De VVD-afdelingen van Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht-Heerjansdam hebben daarom besloten samen als één Netwerk verder te gaan en hebben op 28 september 2016 het nieuwe Netwerkbestuur geïnstalleerd.Deel dit bericht met je vrienden!