maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Bezoek ChristenUnie Tweede Kamerlid Carla Dik aan Papendrecht enthousiast ontvangen

19 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de politieke markt heeft ChristenUnie tweede kamerlid Carla Dik-Faber een bezoek gebracht aan verzorgingshuis De Stolpe en Pannenkoekenhuis Fritella. Samen met de lijsttrekker Pieter-Jan den Dekker werden de allereerst de bewoners van De Stolpe verrast met een lekker gebakje bij de koffie. ‘Als ChristenUnie zijn we landelijk, maar ook lokaal erg betrokken bij de ouderen’ vertelde Carla Dik-Faber, ‘dat laten we ook zien door het actieplan Waardig ouder worden, wat ook in Papendrecht door de ChristenUnie is getekend’. Na de koffie en gesprekken met inwoners trok het campagneteam naar Fritella.

Daar werden ze enthousiast ontvangen door Edison, die al lang een vaste waarde is binnen het overigens jarige pannenkoekenhuis. Edison vertelde over het ontstaan van het restaurant, over het personeel en met veel trots over alle prestaties die geleverd waren. Dit was ook duidelijk te zien aan de Wall of Fame waar veel diploma’s hangen.

Carla was erg enthousiast over Fritella en de kansen die het biedt aan de medewerkers. ‘Voor iedereen is er wel een geschikt plekje op de arbeidsmarkt en het is echt mooi dat Fritella hieraan bijdraagt’. Na de koffie, een paar foto’s en een kort kijkje in de keuken was het weer tijd om afscheid te nemen. De “zaterdag-appelflap” werd keurig meegegeven om thuis op te eten.

Na een kort interview op het marktplein met RTV Papendrecht trok Carla Dik weer verder om andere campagnes in de regio te bezoeken. Pieter-Jan den Dekker, lijsttrekker van de CU Papendrecht: ‘Het was erg leuk dat Carla even op bezoek kwam. Dat werd zeker gewaardeerd door de bewoners van De Stolpe, het personeel van Fritella en ons campagneteam. Mooi dat ze zo betrokken was en enthousiast over beide bezoeken.’

Lees meer over:

cu politieke markt fritella
Deel dit bericht met je vrienden!