zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde Open Dag van de Zorg bij Rivas in De Markt

19 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Veel geïnteresseerden bezochten zaterdag 17 maart woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht tijdens de Open Dag van de Zorg. Zij kregen deze dag meer informatie over wonen in De Markt en de huurappartementen met zorg.

Rondleiding en informatie
De bezoekers konden deelnemen aan een rondleiding langs de verschillende afdelingen van De Markt. ‘Tijdens deze rondleidingen kregen de bezoekers informatie over de huurappartementen met zorg, Rivas-pensions en wonen binnen De Markt met een ZZP-indicatie. Ook konden zij een appartement bezoeken’, zegt Monique Schutte, managementassistent bij De Markt. ‘De medewerkers kregen veel vragen over de zorg en ook voor de rondleidingen was veel belangstelling.’

Fotobijschrift: Tijdens de Open Dag van de Zorg bij Rivas konden bezoekers een kijkje nemen bij de huurappartementen met zorg.

Bron foto: Rivas.

Lees meer over:

rivas Open Dag de markt
Deel dit bericht met je vrienden!