zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Leerlingen van kindcentrum Prins Constantijn gastvrij ontvangen bij De Vershoek

23 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op woensdag 21 maart bracht groep 7 van kindcentrum Prins Constantijn een bezoekje aan de kaaswinkel De Vershoek op de Meent. Dit alles in het kader van het project 'voeding' van de school. De leerlingen werden hartelijk ontvangen en na allerlei informatie over kaas was er voor de groep een proeverij.

De kinderen proefden jonge kaas, oudere kaas, brandnetelkaas, sambalkaas en geitenkaas. Voor veel kinderen was de proeverij een ervaring van nieuwe kaassmaken. Op het kindcentrum is de afgelopen weken ook volop gekookt en gebakken door alle groepen. Verschillende producten werden gesponsord door de MCD, Jumbo Westpolder, bakkerij Vlot, Van Gelder en Verstegen, die allemaal het project met als basis 'gezonde voeding' van harte toejuichen.

Vrijdag is het project door de leerkrachten afgesloten met een project op het podium met de basisschoolkinderen, de kinderen van de peuterspeelzaal ‘De Kleine Prins’ en een aantal kinderen van dagverblijf ‘Prins Ukkepuk’ als publiek.

Bron foto: Kindcentrum Prins Constantijn.

Deel dit bericht met je vrienden!