maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Rabo Clubkasrun wordt Lukassen & Boer Verenigingsrun

23 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na 22 jaar draagt de Rabobank de clubkasrun over aan Lukassen & Boer. De Rabobank heeft besloten een nieuwe weg in te slaan met de sponsoring van de lokale verenigingen en stichtingen. De Clubkasrun krijgt zijn opvolging in de vorm van de Rabobank Clubkas Campagne. Er komt echter zeker geen einde aan deze prachtige traditie, aangezien Lukassen & Boer het stokje van Rabobank overneemt. Vanaf donderdag 19 april gaat de sponsorloop door het leven als de Lukassen & Boer Verenigingsrun.

Vol gas voor de verenigingskas!
De opzet zal zeker het eerste jaar vrijwel identiek zijn aan die van de afgelopen jaren. In nauwe samenwerking met Atletiek Vereniging Passaat zal het vaste draaiboek worden gevolgd. Als eerste start om 18.30 uur de jeugd tot en met 15 jaar vanaf de atletiekbaan hun, maximaal twee, rondjes rond het Sportpark Oostpolder. Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven voor de oudere lopers die met een loop van maximaal vier rondjes hun bijdrage kunnen leveren aan de verenigingskas. Ieder rondje levert een bijdrage op van € 1,50.

De Papendrechtse verenigingen hebben inmiddels allemaal een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor deelname. De startkaarten zijn vanaf maandag 9 april af te halen op het kantoor van Lukassen & Boer aan De Wederik 10 in Papendrecht. De startkaarten zijn ook aan de start op donderdag 19 april verkrijgbaar. De ambassadeur van de nieuwe verenigingsrun is de Papendrechtse topatleet Roy Hoornweg. Het enthousiasme van Roy zal worden ingezet om zoveel mogelijk verenigingen en leden te enthousiasmeren om mee te doen.

Paul Mallee zegt namens Rabobank Drechtsteden: “Het is prachtig dat de Clubkasrun op deze manier kan blijven voortbestaan. Rabobank heeft met deze run een stuk historie opgebouwd en hierbij altijd heel prettig samengewerkt met AV Passaat. Met Lukassen & Boer als nieuwe sponsor geven we het stokje met een gerust hart door.”

Bertjan Scheepbouwer zegt namens Lukassen & Boer: “Het ondersteunen van het verenigingsleven is een vast onderdeel van onze missie. Met de verenigingsrun stellen we alle verenigingen op deze dag in staat hun eigen aandeel in onze bijdrage bij elkaar te lopen. Het past perfect bij ons kantoor.”

Rogier Jonkman zegt namens Lukassen & Boer: “De afgelopen jaren hebben wij onze pijlen wat betreft sponsoring onder andere op atletiek gericht door topatleet Roy Hoornweg te steunen in zijn weg naar internationaal hardloopsucces. Met het overnemen van de Clubkasrun van Rabobank geven we hieraan een logisch vervolg. We bedanken Rabobank voor de jaren die zij hebben willen investeren en zijn er blij mee dat wij de opvolger mogen zijn”.

Roy Hoornweg zegt over zijn ambassadeurschap: “Het maakt mij trots dat uitgerekend mijn sponsor Lukassen & Boer zich verbindt aan deze prachtige traditie. Voor mij is hardlopen mijn passie en bron van plezier en geluk in mijn leven. Hoe meer ik dat kan delen met mensen, hoe mooier ik dat vind. Als ik daaraan mijn bijdrage kan leveren doe ik dat graag!”.

Lukassen & Boer is een Papendrechts verzekerings- advieskantoor en is al ruim 50 jaar een begrip in Papendrecht. Met ongeveer 45 medewerkers bedient het kantoor de zakelijke en particuliere markt in de Drechtsteden en omgeving.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!