maandag 17 mei 2021

Alles over Papendrecht

Veel talent op CSG De Lage Waard

26 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op donderdag 22 maart 2018 organiseerde CSG De Lage Waard op de Burgemeester Keijzerweg voor de tiende keer het Open Podium. Tijdens deze avond konden alle leerlingen en medewerkers hun talenten laten zien. Zo liet de ene leerling een spectaculaire dans zien en zong de ander een geweldig lied.

Eén keer per jaar staat school helemaal in het teken van het Open Podium. Leerlingen en medewerkers oefenen wekenlang voor hun optreden. 'Het is fantastisch om iedereen zo op het podium te zien schitteren. Elk jaar verbazen wij ons weer over al het talent op onze school', aldus de heer Pieters, een van de organisatoren van het Open Podium. De avond stond onder leiding van een aantal leerlingen. Zij praatten de gehele avond aan elkaar, zorgden dat alle artiesten enthousiast werden aangekondigd en onder daverend applaus het podium konden verlaten.

Modeshow
Tussen alle optredens door vond er een modeshow plaats. Op een echte catwalk schitterden de leerlingen in de spotlights. In de nieuwste trends lieten zij het aanwezige publiek de nieuwe zomercollectie zien. De gehele modeshow werd mede mogelijk gemaakt door Shoeby Papendrecht.

Jay Zwarts & Jordy Carrero 
Jay Zwarts, een bekende rapper en Youtuber, opende de avond met zijn eigen nummers. De sfeer zat er door zijn optreden al goed in. In de pauze was er zelfs een heuse meet & greet. Jordy Carrero, oud-leerling van De Lage Waard en een bekende zanger, sloot de avond af. De avond kreeg door deze optredens extra glans.  De heer Visser, sectordirecteur van De Lage Waard, kijkt terug op een geslaagde avond. “Het is geweldig om leerlingen zo hun talent te zien ontplooien. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie van deze talentenjacht.”

Bron foto: de Lage Waard.

Deel dit bericht met je vrienden!