maandag 18 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Achterban clubs en verenigingen in Papendrecht brengen 5.862 euro bij elkaar voor de clubkas

27 maart 2018

PAPENDRECHT - Een mooie opsteker voor 6 verenigingen in Papendrecht. Dankzij hun achterban komt er dit jaar 5.862 euro extra binnen in de clubkas. Zij steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

AV Passaat ontving de grootste bijdrage, namelijk 3.803 euro.

Meespelen voor je eigen club
Naast AV Passaat zijn er in Nederland nog enkele duizenden andere clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas. Dit jaar is er in totaal ruim 4,8 miljoen euro uitgekeerd, 300.000 euro meer dan vorig jaar. Steeds meer organisaties, van voetbalclubs tot toneelverenigingen, sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Lees meer over:

sponsoring clubkas av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!