woensdag 21 april 2021

Alles over Papendrecht

Echtpaar Groeneweg-Mol viert Diamanten Huwelijk

28 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Burgemeester Moerkerke bezocht vrijdag 23 maart 2018 het echtpaar Groeneweg- Mol ter ere van hun 60 jarig huwelijk. De burgemeester proostte met het echtpaar op deze mijlpaal.

Het echtpaar Groeneweg kwam 43 jaar geleden vanuit Rotterdam naar Papendrecht toe. Ruim veertig jaar wonen zij met veel plezier in de Tjaskermolen, mede dankzij de fijne en hechte relaties met de buren.

Het gezin werd uitgebreid met drie kinderen. Het gezinsleven is altijd erg belangrijk voor het stel geweest, vooral humor en respect waren belangrijke factoren.

Fien Groeneweg heeft altijd gewerkt als kapster, en zelfs nu op 78 jarige leeftijd knipt en verft ze nog wekelijks enkele klanten die veel voor haar betekenen. Pierre Groeneweg heeft diverse functies bekleed in de Rotterdamse haven totdat hij een ernstig auto-ongeluk kreeg waarvan hij nooit meer volledig is herstelt. Het stel brengt hun vrije tijd graag door in de dansschool, waar zij al bijna 20 jaar op hoog niveau de Argentijnse Tango dansen.

Fotograaf: Nico Knol

Deel dit bericht met je vrienden!