maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Ernst Schotting compleet verrast met Koninklijke Onderscheiding

29 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de laatste Raadsvergadering werd Ernst Schotting totaal verrast door Burgemeester Moerkerke. Over deze gebeurtenis zegt hij zelf: "Vanavond compleet overrompeld. De laatste Raadsvergadering. De burgemeester stond uitvoerig stil bij dat wat ik de laatste jaren deed voor de samenleving van Papendrecht.

Voorzitter Wijkplatform, secretaris PTC, penningmeester school de Wielen en andere maatschappelijke activiteiten maar ook 12 jaar Raadslidmaatschap, waarvan de laatste 4 jaren als fractievoorzitter. So far so good. Toen het bericht dat Zijne Majesteit de Koning het behaagt had me te benoemen tot lid van de Orde van Oranje Nassau. Wel heel verrassend en bijzonder. Erg dankbaar."

Deel dit bericht met je vrienden!