dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

'Marktplaats Miljonairs' op het Willem de Zwijger College

29 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In de week vóór Pasen was het Activiteitenweek op het Willem de Zwijger College. In dat kader hebben de 3e klassers de voorstelling ‘Marktplaats Miljonairs’ bijgewoond. Hierbij hebben ze van de ervaringsdeskundigen Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts gehoord, hoe je het -door ruilen van een konijn-  tot de bezitter van een Rolls Royce kunt schoppen. En daarna zijn er nog méér mogelijkheden……...

Aansluitend zijn de leerlingen  uitgedaagd om zelf door het ruilen van een leeg A4tje tot het bezit van een ????? te komen. Over een maand worden de bezittingen geïnventariseerd. Mochten er dan Miljonairs op de Willem zijn, dan wordt dit natuurlijk bekendgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!