vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Pasen op Kindcentrum Oranje-Nassau in Papendrecht

30 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Donderdagmorgen 29 maart vierden de kinderen van Kindcentrum Oranje-Nassau ’s morgen in hun eigen groep het Paasfeest. Ondertussen waren de ouders van de Ouderraad al druk bezig met het voorbereiden van de paaslunch. Dit jaar hoefden ze geen boodschappen te doen want veel ouders brachten in de loop van de ochtend allerlei gerechten naar school.

Zo waren er onder andere heerlijke zelfgebakken broodjes, gevulde eieren, pannenkoeken en nog veel meer lekkers. Voor de kinderen begon om twaalf uur het lopend buffet en wat was vaak moeilijk om uit al het lekkers te kiezen! Gelukkig waren er zoveel hapjes klaargemaakt dat iedereen vaak een paar keer met zijn bordje langs het buffet kon lopen. Jammer dat de ouders die zo enthousiast aangeboden hadden om een bijdrage te leveren aan deze lunch niet konden zien hoe dit alles door de kinderen en leerkrachten werd gewaardeerd. Maar op deze foto’s krijgt u er toch een indruk van.

Lees meer over:

kindcentrum pasen brunch
Deel dit bericht met je vrienden!