Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Organisator Nieuwjaarsfeest gezocht

4 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De afgelopen jaren hebben PKC en TOP, in samenwerking met de gemeente Papendrecht, met veel enthousiasme en succes het nieuwjaarsfeest georganiseerd. Deze feesten werden druk bezocht, en het animo was altijd groter dan dat er plaats was.

Wegens het succes en de behoefte aan een lokaal feest voor jongeren op 1 januari zoekt de gemeente Papendrecht een organisator voor de komende vier edities. De organisator van het nieuwjaarsfeest kan door de langer lopende afspraken makkelijker investeren in materieel en expertise. De gemeente blijft betrokken bij het feest als subsidieverstrekker en als vergunningverlener.

Aanmelden
De gemeente is op zoek naar een partij die, met ingang van het nieuwjaarsfeest van 1 januari 2019, zich voor 4 jaar kan committeren aan de organisatie van een nieuwjaarsfeest. De subsidie voor het feest wordt jaarlijks verstrekt. Een gezamenlijke inschrijving van meerdere partijen behoort ook tot de mogelijkheid.

Interesse? Voor meer informatie en het aanvraagdocument (tot 19 april verkrijgbaar) stuurt u een mail naar inkoop@drechtsteden.nl

Lees meer over:

feest nieuwjaar pkc top
Deel dit bericht met je vrienden!