woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde opening nieuw seizoen speeltuinvereniging De Wip-Wap

8 april 2018

PAPENDRECHT - Op zaterdag 7 april 2018 werd het nieuwe seizoen van speeltuinvereniging De Wip-Wap aan de Tesselschadestraat feestelijk geopend.

Ook dit jaar werd er weer een nieuw speelstoestel in gebruik genomen, speciaal voor de wat oudere kinderen.

De organisatie kijkt terug op een geweldige dag:

"Wat een ongelofelijk mooie dag en een geweldige start van het seizoen hebben we gehad vandaag. Het was ontzettend druk (we schatten ver over de 500 bezoekers), maar ook verschrikkelijk gezellig. Weer heel veel blije en vrolijke gezichten, veel leuke reakties op ons nieuwe klimtoestel, en we hebben er al weer een hoop nieuwe leden bij!

Namens het bestuur, hartelijk dank aan alle bezoekers, vrijwilligers, de mensen van de sprinkussens en de eendjes, en onze stagiaire Linda voor een geslaagde seizoensstart 2018, al weer onze 54e. Tot maandag!"

Deel dit bericht met je vrienden!