donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

De adoptie van het oorlogsmonument overgedragen aan de Prins Florisschool (Lindenzoom)

9 april 2018

PAPENDRECHT - Donderdag 5 april vond de overdracht van de adoptie van het oorlogsmonument plaats. Leerlingen van groep 8 van basisschool De Knotwilg, locatie Leilinde droegen de adoptie over aan de leerlingen van groep 7 van de Prins Florisschool, locatie Lindenzoom.

De bijeenkomst vond als vanouds plaats in de aula van Uitvaartcentrum De Drechtstreek & Timmers. Na de toespraak van burgemeester Moerkerke werd het oorlogsmonument verplaatst en volgden voordrachten bij het monument door de leerlingen van basisschool De Knotwilg. Daarna mochten leerlingen van beiden scholen kransen en bloemen leggen, waarna er 2 minuten stilte werden gehouden.

Foto: Richard van Hoek

Deel dit bericht met je vrienden!