Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde fancy fair bij Rivas-locatie De Waalburcht

16 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 14 april was Rivas-locatie De Waalburcht in gezellige sferen: er vond een gezellige fancy fair plaats. Jong en oud genoten van diverse activiteiten. De opbrengst van de fancy fair komt ten goede aan het project ‘Persoonlijke wensen van bewoners vervullen’ van de Stichting Vrienden van Stolpehove.

Vrienden van Stolpehove
De fancy fair heeft een mooie opbrengst opgeleverd. ‘We zijn ontzettend blij met deze opbrengst’, zegt Nadja Krijgsman, activiteitenbegeleider. ‘Het bedrag gaan we gebruiken om persoonlijke wensen van bewoners te vervullen. Bewoners konden hun wensen kenbaar maken door deze in de wensboom te hangen. Deze wensbomen staan op alle drie de Rivas-locaties.’

Goede sfeer
De fancy fair vond plaats in De Waalburcht, maar was georganiseerd in samenwerking met de andere Rivas-locaties van Papendrecht: De Wieken en De Markt. Tijdens de fancy fair konden bezoekers rondsnuffelen bij de kramen met boeken, handgemaakte items en tweedehandsspullen. Een aantal bezoekers viel in de prijzen met het Rad van Fortuin. ‘We hebben veel positieve reacties gekregen van bezoekers. Het is een mooie dag om op terug te kijken’, zegt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider.

Foto: Veel bezoekers kwamen zaterdag 14 april naar Rivas-locatie De Waalburcht om rond te kijken bij de verschillende kramen.

Deel dit bericht met je vrienden!