Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Frontale aanrijding op de N214

24 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Frontale aanrijding op de N214 nabij Oud-Alblas, beide bestuurders gewond en overgebracht naar ziekenhuis.

Op maandagavond 23 april 2018, omstreeks 18.45 uur, kregen onze collega’s een melding van een verkeersongeval tussen twee personenauto’s op de N214. Dit gebeurde net na de rotonde vanaf Papendrecht richting Oud-Alblas.
Meerdere eenheden gingen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen en het verkeer te regelen.

Een auto uit de richting van Oud Alblas was op de verkeerde weghelft belandt waardoor deze een tegemoetkomende auto vol raakte. Hierdoor raakte beide voertuigen fors beschadigd.
Beide bestuurders, een 56-jarige man uit Groot-Ammers en een 20-jarige vrouw uit Ottoland, raakte gewond. De vrouw is overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam en de man is naar het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht vervoerd.

De weg werd volledig afgesloten in beide richtingen tussen de rotondes N3/N214 en N461/N214. Het verkeer werd omgeleid. Hierdoor ontstond een lange file.

De voertuigen zijn na het onderzoek van de VOA (Verkeers Ongevallen Analayse) getakeld. Na twee uur was de weg weer vrijgegeven.

Lees meer over:

ongeluk n214 n3
Deel dit bericht met je vrienden!