Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Kruidvat opent nieuw filiaal op Winkelcentrum Westpolder

28 april 2018

PAPENDRECHT - Op woensdag 16 mei opent Kruidvat een nieuwe vestiging op Winkelcentrum Westpolder, naast Kaashuijs Kraaijeveld. Het wordt de tweede vestiging van Kruidvat in Papendrecht, want op winkelcentrum De Meent is deze ook al jaren gevestigd.

Ter ere van de opening van dit nieuwe filiaal geeft Kruidvat 1 minuut gratis winkelen weg!

Je hebt nu de kans om een goed doel of persoon uit je omgeving te bedanken voor het goede werk dat hij/zij verricht. Helpt je tante als vrijwilliger in het buurtcentrum of ben je begaan met de lokale voedselbank?

Sta nu voor hen klaar! Nomineer deze persoon of instelling voor 1 minuut gratis winkelen voor hun stichting/organisatie in het nieuwe Kruidvat filiaal.

Nomineren kan via www.kruidvat.nl/openingsactie

Deel dit bericht met je vrienden!