Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Led-schermen Papendrecht Verrast nu minder fel

3 mei 2018 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Sinds begin dit jaar staan op de Burgemeester Keijzerweg twee led-schermen van ‘Papendrecht Verrast’ die nieuwtjes en activiteiten over Papendrecht aankondigen. De gemeente heeft voor de led-schermen vergunning afgegeven.

Via onder meer het gemeentelijk meldpunt kwamen bij de gemeente meldingen binnen van weggebruikers die aangaven dat zij in het donker hinder ondervonden van met name het witte licht. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft de gemeente de stichting ‘Papendrecht Verrast’ verzocht de verlichtingssterkte aan te passen. Inmiddels is het verlichtingsniveau van de schermen gedimd.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!