Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Gratis meedoen met de Sport- en Spelbus en Fouad Afkir

8 mei 2018

PAPENDRECHT - Jeugd- en Jongerenwerk Papendrecht rijdt deze weken weer rond met de Sport- en spelbus. Een bus met allemaal leuk sport- en spelmateriaal om heerlijk mee te bewegen. Alle kinderen zijn welkom om te komen spelen en sporten.

Afgelopen woensdag was de aftrap op het Cruijff Court in de Oostpolder. Een dag later stond de bus op het Molenveld in de Molenbuurt. Het zijn sportieve middagen met een heerlijk zonnetje erbij geworden!

Woensdag 9 mei komt de bus naar de Wilgendonk op het veld tegenover de Albert Heijn. Fouad Afkir een professioneel (zaal)voetballer uit Rotterdam zal er ook zijn. Hij is de sportbegeleider en kan jou de laatste tricks en trucs aanleren. Daarnaast zijn er verschillende 'sport' materialen aanwezig, waar je mee mag spelen. Kom ook gratis sporten en spelen van 15:00 – 17:00 uur.

De bus komt op:

Lees meer over:

sport- en spelbus
Deel dit bericht met je vrienden!