Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Alle Papendrechtse wethouders nemen afscheid

10 mei 2018 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Papendrecht neemt dinsdag 29 mei vanaf 16:00 uur afscheid van vier wethouders: Joke Reuwer - Verheij, Kees Koppenol, Anouk van Eekelen en Marco Hoogland. De periode dat zij het gemeentebestuur vertegenwoordigden varieert van ruim een half jaar tot (met onderbreking) twaalf jaar. In die tijd hebben zij alle contacten met inwoners, instellingen en het bedrijfsleven bijzonder gewaardeerd.

Zij kijken met veel plezier terug op de samenwerking en willen dan ook graag op gepaste wijze afscheid nemen. Het gemeentebestuur biedt hen daarom een afscheidsreceptie. Iedereen is van harte welkom om persoonlijk afscheid te komen nemen.De afscheidsreceptie vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt 22.

Foto: Gemeente Papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!