Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Zwoegen en zweten in de gymzaal

15 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Maandagmiddag 14 mei waren er heel wat leerlingen aan het zwoegen en zweten in de gymzaal van het Willem de Zwijger College, niet in het kader van de les lichamelijke opvoeding, maar het centraal schriftelijke eindexamen was begonnen.

De VMBO-BB kandidaten begonnen met Engels, de andere VMBO richtingen met Nederlands, HAVO buigt zich hier over natuurkunde en VWO is op dezelfde tijd met wiskunde A, B of C bezig. De kop is eraf en voorlopig zijn de examenkandidaten nog even ‘zoet’ met de afronding van hun middelbare schoolopleiding. Maandag 28 mei is het laatste examen voor het vak biologie voor de HAVO. En dan maar afwachten of de vlag uit kan……………..

Lees meer over:

gymzaal eindexamen
Deel dit bericht met je vrienden!