Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Winnaars Facebookactie restaurant Promenade genieten van heerlijk diner

16 mei 2018

PAPENDRECHT - Op woensdag 16 mei 2018 genoten de winnaars van hun driegangendiner bij Restaurant Promenade. Dit was naar aanleiding van de naamsverandering van restaurant Happen en Stappen naar restaurant Promenade en de Facebookactie in de laatste week van april 2018 om dit te vieren.

Uit de meer dan honderd reacties werden uiteindelijk 5 winnaars uitgenodigd, die een introducé mochten meenemen en zo werden verrast op een heerlijk Tapas Sharing menu. Dit menu bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht dat door de Chef kok elke dag weer speciaal wordt samengesteld.

Wilt u een een keer genieten van zo'n menu, dan voor meer informatie en reserveren op www.restaurantpromenade.nl

Deel dit bericht met je vrienden!