Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Afscheid van Meester René op Zomerfeest met Circus Rotjeknor

30 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vandaag, woensdag 30 mei, is er groot feest op de Viermaster. Tijdens het zomerfeest besteden de kinderen van de school aandacht aan het naderende vertrek van meester René. Circus Rotjeknor is aanwezig om de kinderen ongekende talenten te laten ontdekken.

Om half twaalf hebben enkele van hen hun kunsten mogen vertonen.

René heeft ook een heel bijzonder cadeau ontvangen: Als afscheid van De Viermaster mag hij vrijdag 1 juni een masterclass onderwijs geven in theater De Willem. René is hier erg blij mee: "Na alle lezingen, workshops, enzovoort, die ik al heb gegeven in mijn leven, mag ik een voorstelling lang heerlijk mijn mening en visie geven op onderwijs!".

Deel dit bericht met je vrienden!