Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Mannen aangehouden voor mishandeling Papendrechter

31 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - De politie heeft dinsdag en woensdag drie mannen aangehouden. Ze worden verdacht eerder deze maand een 24-jarige Papendrechter zwaar te hebben mishandeld.

Het slachtoffer en de drie verdachten zijn bekenden van elkaar. Ze kregen op 8 mei ruzie op de Maasstraat in Alblasserdam. Dit resulteerde in de mishandeling van de Papendrechter. Hij werd geslagen, geschopt en met een scherp voorwerp gestoken.

De politie startte een onderzoek. Dat leidde dinsdag tot de aanhouding van een 27-jarige man uit Tilburg en een 24-jarige Alblasserdammer. Woensdag werd nog een 26-jarige man uit Alblasserdam opgepakt.

Lees meer over:

mishandeling aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!