dinsdag 22 juni 2021

Alles over Papendrecht

Peter Gertenbach wint prestigieuze Bruidsfoto & Film Award 2018

1 juni 2018

PAPENDRECHT - De Papendrechtse fotograaf Peter Gertenbach heeft een prestigieuze fotoprijs gewonnen. Tijdens de uitreiking van de Bruidsfoto & Film Award 2018 ontving hij de publieksprijs in de categorie ‘Bruidskinderen’. Daarnaast kreeg Peter een eervolle vermelding voor zijn foto in de categorie ‘Ceremonie’.

Vorig jaar was Peter, die sinds vier jaar samen met zijn vrouw Hannie fulltime hun eigen bedrijf Fotografie Gertenbach runt, ook al genomineerd. Toen viel hij niet in de prijzen, maar dit jaar viel het publiek massaal voor de vertederende foto die hij maakte van de bruidsmeisjes.

Erg trots
Peter is vanzelfsprekend erg trots op de gewonnen prijs. Beide foto’s waren genomineerd door een internationale jury van vakgenoten en bruidsparen, dus we vonden de nominaties al een mooi stukje waardering. En als het publiek dan jouw foto als allerbeste uitkiest, is dat wel heel bijzonder.”

Deel dit bericht met je vrienden!