zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Teams Olympia presteren goed in rayonfinale

4 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag mochten drie teams van Olympia Papendrechtde finale van het Rayon Turn Toernooi turnen. Zij hadden zich weten te plaatsen door goede resultaten in de poulewedstrijden. De finale werd dit jaar gehouden in Giessen en was georganiseerd door De Zilvermeeuw. 

In de ochtend was het de beurt aan de twee teams in de keuze oefenstof die tegelijk hun wedstrijd turnden. Het B team turnde dit seizoen samen met OKK Ridderkerk als team en werd 4e in de finale. Er werd overall goed geturnd door dit nog jonge team. Het team keuze A eindigde als 2e in de finale. Het team van Olympia was het beste op vloer maar moest op sprong en brug de meerdere erkennen in rayonkampioen Sparta Dordrecht. Op de foto alle keuzeturnsters van de teams A en B. Ook het team verplicht A dat in de middag turnde, deed dat prima en werd 2e achter Sparta Dordrecht.

Lees meer over:

turnen rayon olympia
Deel dit bericht met je vrienden!