Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jury beslist: 'Winnende foto is van Wim Schut''
05jun 2018

Jury beslist: 'Winnende foto is van Wim Schut'

PAPENDRECHT - Vanochtend ontvingen we het volgende verhaal van Papendrechts fotograaf Wim Schut: "Drie jaar terug won ik de kwartaal fotowedstrijd van Seniorweb met als thema: lijnen in de architectuur. Het onderwerp voor het tweede kwartaal 2018 was: “Jong leven in flora en fauna.” Een van mijn inzendingen werd door een jury bij de beste twaalf gekozen Tot 25 april kon iedereen een stem uitbrengen op 1 van de 12 genomineerde foto’s.

Vandaag 5 juni 2018 rolde het nieuwe kwartaalblad Enter bij 150.000 leden in de brievenbus en op de middenpagina’s staat de winnende foto, en die is van mij. Iedereen die een  stem heeft uitgebracht:  Heel erg bedankt.

Wil je de winnende foto nog eens in groter formaat zien? Dat kan: In de etalage van KING jeans & casuals, aan de Veerpromenade. Deze winnende foto maakt onderdeel uit van een serie van 5. U kunt een ingelijste foto uit deze serie winnen. Loop even binnen, kies uw favoriet en vul het deelnameformulier in. KING stelt twee foto's beschikbaar en deelname is gratis. Voor meer vrolijke voorjaarsfoto’s zie de series Lentekriebels 1 en 2."

Music Art  & Lemonade
Een happening op de Markt voor jong en oud. Er staan vijf dagen containers waarin kunstenaars uit alle geledingen hun werk presenteren. Wim Schut: "Een flink aantal portretten van Papendrechters en natuurlijk in het buitenland gemaakte gezichten vormen de hoofdmoot van mijn bijdrage. En als het lukt ziet u door mij gemaakte “ Fototaalpaal” Wat dat is? Kom van 13 juni t/m 17 juni eens langs op de markt."

Zie ook:
Foto Wim Schut genomineerd bij Seniorweb (do, 12 apr 2018)
Nieuw project van fotograaf Wim Schut: Papendrecht “Internationaal” (wo, 5 apr 2017)
Foto van Wim Schut gebruikt voor nieuwe Rabobank (di, 15 nov 2016)
Centrum van Papendrecht op de schop: nieuwe fotoserie van Wim Schut (di, 28 jul 2015)
Wim Schut wint fotowedstrijd met foto trappenhuis Sterflat (wo, 4 mrt 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!