zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan Winkelcentrum de Meent

6 juni 2018

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 juni 2018 om 11.00 uur is het certificaat KVO onthuld door burgemeester Moerkerke op winkelcentrum De Meent. Niet alleen de ondernemers in winkelgebieden kunnen als enigen zorgen voor een schoon en veilig winkelcentrum De Meent. De eigenaren, de gemeente, de politie en de brandweer hebben hierin ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) helpt al deze partijen om samen afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

Het afgelopen jaar is er een schouw gelopen en een veiligheidsanalyse gemaakt op basis van gehouden enquêtes onder de ondernemers. De gegevens zijn verwerkt in een werkdocument met actiepunten. Het eindresultaat: een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving, met als beloning het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor het hele winkelgebied. Dit keurmerk geeft een duidelijk signaal af aan het winkelend publiek, maar ook aan mensen met minder goede bedoelingen.

Op de foto: Burgemeester Moerkerke en Elise Beishuizen, voorzitter KVO werkgroep, onthullen het certificaat KVO op winkelcentrum De Meent (Bron foto: Gemeente Papendrecht)

Lees meer over:

certificaat de meent
Deel dit bericht met je vrienden!