zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

47e Avondvierdaagse goed afgesloten

8 juni 2018

PAPENDRECHT - Van maandagavond tot en met donderdagavond is de 47e Avondvierdaagse in Papendrecht weer gelopen. Vier avonden lang bleef het goed weer, waren er blije gezichten, heerste er een leuke sfeer en was er gezellige muziek. De start en finish waren elke dag op het vorig jaar vernieuwde Marktplein.

Het was nog even onzeker of er donderdag kon worden gelopen, vanwege het voorspelde onweer. Maar om 16.00 uur 's middags was het echt duidelijk dat het noodweer aan Papendrecht voorbij zou gaan, dus toen werd er definitief groen licht gegeven.

Donderdagavond vond de bloemenhulde plaats, waarna alle lopers met de muziek voorop, tijdens de laatste 2 kilometer, als afsluiting van deze Avondvierdaagse ook nu weer naar het Marktplein liepen om daar hun welverdiende medaille op te halen. De kinderen werden uiteraard ook weer overladen met snoep en andere presentjes.

Deel dit bericht met je vrienden!