donderdag 5 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Docenten CSG De Lage Waard verrasten leerlingen met examenuitslag

17 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen woensdag 13 Juni 2018 was een spannende dag voor de leerlingen van CSG De Lage Waard. Ze kregen vanaf 14.00 uur de uitslag van het centraal examen en konden dus een telefoontje  verwachten.

Wat ze niet wisten was dat er ook een mobiel team onderweg was dat de uitslag mondeling kwam brengen. Grote verbazing, tranen of een glimlach was te zien op de gezichten van de leerlingen toen enkele docenten met een confettikanon, tompoes en vlag aanbelden en aan de leerlingen vertelden dat ze waren geslaagd.

Ook voor docenten was dit een heel leuk moment “Hier doe je het voor!” aldus Adriana Martins de Oliveira docent Engels.

Lees meer over:

lage waard geslaagd
Deel dit bericht met je vrienden!